AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can:

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can: -Süreç devam etsin, acılar son bulsun


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Milli Birlik ve Kardeşlik projesinin devam edeceğini ve acıların son bulması gerektiğini söyledi.
     Can, partisinin İl Başkanlığında yaptığı açıklamada Milli Birlik ve Kardeşlik projesinin son hızıyla devam ettiğini belirterek, Türk halkının projeye destek verdiğini ve acıların artık son bulması gerektiğini, hükümet olarak bağımsızlıktan ödün vermeden bu projeyi uygulayacaklarını ve çözüm alacaklarına inandıklarını kaydetti.
     Kırıkkaleye yapılacak olan proje ve yatırımlar hakkında bilgi veren Can, şunları söyledi:
     Sulakyurt Barajının temeli atıldı, bitirilmek üzere. Tarımda sulama programı kapsamında yine, Akçakavak, Ulaş ve Büyükceceliye gölet veya baraj yapmak istiyoruz. Su drenajları Bakanlığın ilgili kişileri tarafından inceleniyor. Tarımda yeni sulama alanları ile önemli atılımlar yapılacağına inanıyorum. Yeşil Vadinin kamulaştırma çalışmasını yapıyoruz. Kamulaştırma çalışmalarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2 etap halinde projeyi yapacak ve 2 etap seçimden önce büyük ihtimal hayata geçecek. Hızlı tren projesi ile ilgili olarak Sivas-Yerköy arası hızla tamamlandı ve Elmadağ rotasının tamamlanması için gereken kamusal çalışmalar devam ediyor. Baktığımız zaman 2015 yılında test sürüşlerini yapmayı hedefliyoruz. Öte yandan yine Kılıçlara doğalgaz çevrim santralı kuracağız.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER