AK Parti Konya Gençlik Kolları Prof.

AK Parti Konya Gençlik Kolları Prof. Dr. Zaimi andı


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Prof. Dr. Sabahattin Zaimi andı.
     Kültür ve Turizm Eski Bakanı İsmail Kahraman, Konevi Kültür Merkezide düzenlenen programda yaptığı konuşmada, böyle bir program düzenledikleri için gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.
     Programın adının sadece anma değil, anlama olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Kahraman, Gençlik kollarının bu çabasının takdir ediyorum. Prof. Dr. Sabahattin Zaimin en büyük özelliği çok az insanda bulunan toparlayıcı yönüdür. Gençlerin Sabahattin Zaim olma gibi hedeflerinin olması lazım dedi.
     İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Murat ise Zaimin her yönüyle örnek alınması gereken bir şahsiyet olduğunu dile getirdi.
     Zaimin, Türkiyenin geleceğini şekillendiren insanların yetişmesinde büyük katkılar yaptığını anlatan Murat, En büyük dileğim 21. yüzyılda Sabahattin Zaim gibi bilim insanlarının yetişmesidir. Sabahattin Hocamız, hayatında ve fikirlerinde samimi bir insandı. Bu samimiyet, her zaman kendisine itibar kazandırdı. Hocamız aynı zamanda her işini büyük bir ciddiyetle yapardı. Zaten başarısının sırrı da buydu diye konuştu.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber AK Parti Konya Gençlik Kolları Prof. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER