AK Parti Konya İl Başkanı Sorgunun

AK Parti Konya İl Başkanı Sorgunun Engelliler Günü mesajı


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Sorgun, mesajında, nüfusun yüzde 12si gibi önemli bir kısmının engelli vatandaşlardan oluştuğunu, engelli vatandaşların daha rahat ve huzurlu yaşaması için hükümetin bugüne kadar önemli düzenlemelere imza attığını dile getirdi.
     Engelli vatandaşların, toplumsal yaşama katkılarının arttırılmasının sağlanmasının, ülkenin 2023 hedefi açısından son derece önemli olduğunu belirten Sorgun, yaklaşık iki yıl önce gerçekleşen Anayasa Değişikliği Referandumu çerçevesinde kadın ve çocukların da içinde yer aldığı pozitif ayrımcılık hakkının, en çok engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını söyledi.
     Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Konya bürokrasisi ve tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini aktaran Sorgun, şunları kaydetti:
     Engelin bedende de zihinde de olmamasını diliyoruz. Çünkü engelli olmayan vatandaşlarımızın engellilere daha duyarlı ve daha bilinçli olmaları da gerekiyor. Bu konuda da inşallah önümüzde güzel bir gelecek olacak diye düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimizle kutlar, başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimize selam ve sevgilerimizi sunarız.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Konya İl Başkanı Sorgunun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER