AK Parti Konya İl Teşkilatı İstişare

AK Parti Konya İl Teşkilatı İstişare Toplantıları


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Başkanlığının sanayici, iş adamı, tüccar ve esnafla birlikte yaptığı "İstişare Toplantıları" devam ediyor.
     İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi tarafından organize edilen program, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
     Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, her hafta Konyanın sanayici, iş adamı, tüccar ve esnafıyla bir araya geldiklerini, amaçlarının söz konusu kesimlerin sorunlarını dinlemek ve taleplerini almak olduğunu söyledi.
     Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin, Konyaya çok şey kattığını, katmaya da devam ettiğini ifade eden İnan, "Birliğimiz, üretim, ticaret sahaları, dolaylı olarak bu alandan geçimlerini sağlayanlar ve tabii ki aileleri ile birlikte büyük bir camiayı temsil ediyor" dedi.
     AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı da esnafın üretim ve ticaretin en önemli ayaklarından biri olduğunu dile getirdi.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise her hafta İl Başkanlığınca organize edilen bu toplantılarının oldukça verimli geçtiğini vurgulayarak, "Konyadaki esnaf odalarımız, şehrimizde yaşayan en az 350 bin kişiyi temsil ediyor. Mesleki odalarımız bugüne kadar her zaman şehrimizin kazanımlarını korudu ve geliştirme çabasında oldu. Hiçbiri şehrimize zarar getirecek tavır veya davranış içerisinde olmadı" diye konuştu.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Konya İl Teşkilatı İstişare Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER