AK Parti Konya Milletvekili Üzülmez:

AK Parti Konya Milletvekili Üzülmez: "20 yıl hizmet verdiğim KTOnun 11 Mayısta yapılacak meslek komitesi seçimlerinde hiçbir başkan adayını destekliyor değilim"


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanlığı için Selçuk Öztürkü desteklediği yönünde çıkan haber ve yorumlara ilişkin, "20 yıl hizmet verdiğim Konya Ticaret Odasının 11 Mayısta yapılacak meslek komitesi seçimlerinde hiçbir başkan adayını destekliyor değilim" dedi.
     Üzülmez, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kendisinin desteklediği ve karşısında bulunduğu hiçbir başkan adayının olmadığını söyledi.
     Kamuoyunda, oda yönetimi tarafından şahsına AK Parti Genel Merkezinden oda seçimleriyle ilgili baskı yaptırıldığı yönünde bilgi kirliliği oluşturulmak istendiğini ifade eden Üzülmez, şunları kaydetti:
     "Bu, kendi gücü ve seçmenin gücüne inanmayıp, halkın önüne çıkan bazı kişilerin acizliğini göstermektedir. Şu bilinmelidir ki, şahsıma bugüne kadar AK Parti Genel Merkezinden ve Genel Başkanımızdan oda seçimleriyle ilgili hiçbir talep ve telkinde bulunulmamıştır. KTO seçimlerinde aday çıkarmayacağımı çeşitli vesilelerle kamuoyuyla paylaştım. Şimdi de ifademi yeniliyorum. Seçim arifesinde olduğumuz bu günlerde birileri çıkıp, benim mevcut başkanı desteklediğim imalarına kapılmasın. Hiç kimsenin bu seçimlere AK Partinin adını da karıştırmaya hakkı yoktur. 11 Mayısta yapılacak KTO Meslek Komitesi Seçimlerinin şehrimize ve ülkemiz iş alemine hayırlı olmasını diliyorum."
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Konya Milletvekili Üzülmez: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER