Ak Parti Konya Tanıtım ve Medya

Ak Parti Konya Tanıtım ve Medya Biriminden, Çelike ziyaret


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çeliki makamında ziyaret etti.
     Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Konyanın Türkiyeye örnek bir şehir olduğunu söyledi.
     Konya halkının, yapılan hizmete ve hizmeti yapana her zaman sahip çıktığını dile getiren Çelik, Konya, parti ve hükümet olarak en çok sevdiğimiz ve en çok değer verdiğimiz şehirlerimizin başında geliyor. Keşke her yer Konya gibi olsa dedi.
     Çelik, küreselleşen dünyada tanıtım ve medya birimlerinin, partilerin olmazsa olmazı haline geldiğinin altını çizdi.
     Tanıtım ve Medyadan Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık ise yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
     Konyanın yerel ve ulusal basın-yayın temsilcileri ile her zaman bir arada olmaya gayret ettiklerini aktaran Yazlık, şunları kaydetti:
     Haftada bir kez Medya ile İstişare Toplantıları adıyla Konyada faaliyet gösteren basın-yayın kuruluşlarımızın yönetici ve temsilcileri ile bir araya gelerek Konyayı ve partimizin çalışmalarını konuşuyoruz. Tanıtım Medya Günleri ile ulusal basın-yayın kuruluşlarında görev alan yönetici ya da köşe yazarlarını davet ederek, Türkiyenin ekonomik, siyasal ve sosyal gündemi hakkındaki bilgi ve birikimlerinden faydalanıyoruz.
     Yazlık, ziyarette Çelike çini işlemeli tabak hediye etti.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Ak Parti Konya Tanıtım ve Medya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER