AK Parti Koordinasyon Toplantısı

AK Parti Koordinasyon Toplantısı


KONYA (A.A) - AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
     İl Özel İdaresi ve belediyelerin 2013 yılı yatırımlarının yanı sıra kentin diğer eksiklik ve sıkıntılarının masaya yatırıldı.
     AK Parti İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, bu toplantıların tek amacının Konyaya daha iyi hizmet etmek olduğunu ifade etti.
     Toplantıda, yerel yönetimlerin 2012 yatırım ve faaliyetlerinin yanı sıra Büyükşehir Yasası konusunda yerel yönetimler ve İl Teşkilatının çalışmaları, 2013 yılı proje ve planlamaları ile Konyanın sorunlarının ele alındığını Belirten İnan, şunları kaydetti:
     2012 her anlamda verimli ve yoğun geçti. 2012de olduğu gibi 2013ün de bir hizmet yılı olarak geçeceğine inanıyorum. Zira gerek hükümetimiz, gerek belediyelerimiz gerekse de İl Özel İdaremiz büyük gayret gösteriyorlar. İnşallah 2023e giden yolda bizler de elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve ülkemizi hak ettiği seviyeye hep birlikte taşıyacağız. Bu bağlamda hem İl Genel Meclisi Başkanımız hem de merkez belediye başkanlarımızla istişarelerde bulunduk artılarımız eksilerimizi konuştuk. Bunun yanı sıra MEDAŞ yetkilileriyle de bir araya gelerek kurumun çalışmaları, projelerinde varsa aksamaları ve vatandaşın MEDAŞ ile alakalı şikayetlerini kendilerine ilettik. İnşallah geleceğin Konyası çok daha güzel olacak
     Toplantıya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MEDAŞ Genel Müdürü Önder Kazazoğlu ile kurum yöneticileri katıldı.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Koordinasyon Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER