AK Parti Kozan İlçe Başkanlığında bayramlaşma

AK Parti Kozan İlçe Başkanlığında bayramlaşma -Milletvekili Küçükaydın: Hakkari Şemdinlide, Tuncelide, komşumuz Suriyenin kuzeyinde olan bir takım hadiseleri tesadüfen olan olaylar olarak göremeyiz


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Hakkari Şemdinlide, Tuncelide, komşumuz Suriyenin kuzeyinde olan bir takım hadiseleri tesadüfen olan olaylar olarak göremeyiz dedi.
     Küçükaydın, Kozan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde, Ramazanda yerine getirilen oruç ve ibadetler ile Ramazan Bayramının önemine değinerek, vatandaşların bayramını kutladı.
     Ülke, bölge ve dünyada son dönemde yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Küçükaydın, ülkede bir takım güçlerin sistematik şekilde kargaşa çıkarmaya çalıştığını ifade etti.
     Bazı şeylerin provası yapılıyor sanki diyen Küçükaydın, şöyle devam etti:
     Dünkü olan olay, Hakkaride Şemdinlide olan hadiseler. Orada geçip giderken o milletvekilleri, sanki teröristler onların yolunu kesmişlerde öyle karşılaşmışlarmış gibi. Hadise hiç öyle değil. Bu basını da yanlarına almak, bir konvoy oluşturmak ve onlara da kendilerini karşılattırmak suretiyle bir reklam yapmak, gövde gösterisi yapmaktan öteye bir şey değil. Çok bilinçli, çok sistematik yapılan bir takım hadiseler bunlar. Bunları birbirinden kopuk olarak düşünemeyiz. Hakkari Şemdinlide, Tuncelide, komşumuz Suriyenin kuzeyinde olan bir takım hadiseleri tesadüfen olan olaylar olarak göremeyiz. Bunlar çok sistematik ve bir takım güçlerin çok ciddi şekilde organize ettikleri ve sahneye koydukları hadiseler.
     Küçükaydın, millet olarak daha uyanık olmak, milli birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek suretiyle bu işi biraz da sabır ve itidal ile karşılamak zorunda olunduğunu belirtti.
     Küçükaydın, Suriyede çok sayıda Türkmen nüfusu olduğunu ve bu durumun gençlere iyi anlatılması gerektiğini de vurgulayarak, Şimdi Suriye diyorsunuz. Halepin yüzde 40ı Türkmen. Ama kimse görmüyor. Suriye baştan başa Türkmen. Halep Türkmen şehri. Biz bunları görmek sorundayız ve bilmeyen gençlerimize, nesillerimize anlatmak zorundayız dedi.
     Bayramlaşma ekinliğine Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, belediye ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AK Parti Kozan İlçe Başkanlığında bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER