AK Parti Malatya Milletvekili Çalıktan TSD

AK Parti Malatya Milletvekili Çalıktan TSD Şubesine ziyaret


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şubesini ziyaret etti.
     Çalık, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar ve AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Emine Taşçı ile TSD Malatya Şubesine yaptığı ziyarette, AK Parti olarak söz üretmediklerini, yaptıkları çalışmalarla engellilerin yanında olduklarını söyledi.
     Engelsiz bir Malatya, Türkiye ve dünya için çalıştıklarını kaydeden Çalık, 10 yıllık iktidar sürecimizde engelli dostu bir parti olmanın da gururunu yaşıyoruz. Engellilere dönük bir çok hizmetin yanı sıra son olarak 7 bin 700 engellinin istihdamını sağladık. Tam 7 bin 700 engelli bireyimiz evine ekmek götürme mutluluğunu yaşayacak. Ben de bu toplumun üreten bireyiyim diyecek. Amacımız engellilerimizi evlerinden çıkarmak dedi.
     Çalık, kamudaki yüzde 3lük engelli istihdam oranının doldurulması için çalışmalar yapacaklarını da aktardı.
     TSD Malatya Şubesi Başkanı Ali Haydar Koyun da engelli istihdamının çok güzel bir çalışma olduğunu belirterek, istihdamın artmasını umduklarını söyledi.
     Malatyadaki sivil toplum örgütlerine sitem eden Koyun, Onlarca sivil toplum örgütü başkanı var. Hepsi bizi toplantılarda gördüklerinde Başımızın tacısınız, sizi seviyoruz, sayıyoruz diyerek sırtımızı sıvazlıyor. 800 sivil toplum örgütünün nerede ise tamamı derneğimizi hiç ziyaret etmemiştir diye konuştu.
     Dernek olarak her kesime açık olduklarını belirten Koyun, Bizim bu kapımızda hiçbir siyasi ayrım söz konusu değil. Kılık kıyafet ayrımı söz konusu değil. Kapımız insan olan insana açıktır dedi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Çalıktan TSD Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER