AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Orduzu

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Orduzu Belediyesini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve partililerle Orduzu Belediyesini ziyaret etti.
     AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekinle makamında görüşen Çalık, Orduzunun büyükşehir Malatyanın en güzel ve en büyük mahallesi olacağını belirtti.
     Malatyanın yeni bir yerleşim birimi, bir alt merkezi olacak Orduzunun önemi bir turizm beldesi olduğunu vurgulayan Çalık, buradaki Aslantepe Höyüğünde 1961 yılından beri kazı yapıldığını, buraya tüm dünyanın ilgisinin çekilmesi gerektiğini kaydetti. Çalık, Aslantepe Höyüğünü açık müze haline getirir ve bunu da vatandaşların ziyaretine açarsak sadece Orduzu değil, Malatya için de tüm dünyadan turistleri çekmede çok önemli bir merkez olacak ifadelerini kullandı.
     Orduzu mesire yerinin güzel bir koruma alanı haline getirildiğini ve Turgut Özal tabiat parkı olduğunu belirten Çalık, yaklaşık 6 trilyonluk bir bedelle yapımı devam eden alan için Orman ve Su İşleri Başkanı Veysel Eroğluna teşekkür etti. Belediyenin en önemli sorunlarından birinin de sulama olduğunu kaydeden Çalık, burada kapalı sistem sulamaya geçilmesinin kabul edildiğini belirtti.
     AK Parti İl Başkanı Tüfenkci de AK Partinin gücünü milletten alan ve hizmet siyaseti yapan bir parti olduğunu kaydederek, Önceliklerimiz hep insan odaklı olmuştur. Bizim anlayışımızda insanlarımız her zaman en güzeline layıktır ve biz onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, Orduzu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER