AK Parti Malatya Milletvekili Fındıklı:

AK Parti Malatya Milletvekili Fındıklı: -(İmralı görüşmeleri) CHP, MHP, BDP de çok iyi biliyor ki, bu işi çözse çözse Recep Tayyip Erdoğan çözer


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, İmralı süreciyle ilgili CHP, MHP, BDP de çok iyi biliyor ki; bu işi çözse çözse Recep Tayyip Erdoğan çözer dedi.
     Partisinin Malatya İl Başkanlığınca düzenlenen Halk Toplantısına katılan Fındıklı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
     Anayasa Komisyonunun çalışmalarını 1 yılı aşkın süredir sürdürdüğünü hatırlatan Fındıklı, AK Partinin yeni Anayasa konusunda bir taslak metninin bulunduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:
     Anayasa her partinin seçim beyannamesinde bulunan ve seçim meydanlarında dile getirdiği bir mesele. Komisyon bir buçuk senedir çalışıyor. Görülen o ki; kendi haline bırakılması durumunda bir buçuk sene daha geçecek. Halkımızın bu kadar bekleyecek sabrı yok. Kendi Anayasamızı, milletimize söz verdiğimiz gibi yaparız. Bunu meclise getirir anlatırız. Allahın izniyle 330u bulduğumuzda bunu sizlerin önüne getiririz.
     Bir gazetecinin İmralı süreciyle ilgili değerlendirmesini sorması üzerine Fındıklı, şunları söyledi:
     Evlat acısı, düştüğü yeri yakar. Bizler üç gün gideriz, acılarını paylaşırız. O ana ve babalar üç günün sonunda acılarıyla baş başa kalırlar. Bu söylediklerimi belki gençler çok iyi anlamazlar ama anne baba olanlar anlar. Bizi en iyi analar anlar. Hem Kürt anneleri hem asker anneleri anlar. Bu ülkenin insanları, anneleri titreye titreye, bir şekilde kandırılmış çocuklarını arıyor. Şehit anneleri kınalayarak gönderdikleri çocuklarının acılarını yüreklerinde yaşıyorlar. Yedi düvel de biliyor. CHP, MHP, BDP de çok iyi biliyor ki, bu işi çözse çözse Recep Tayyip Erdoğan çözer. Döverek veya seve seve ama bu işi çözer. Bu iş çözülecek, çözülecek, çözülecek.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Fındıklı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER