AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ:

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: Terör bahanesiyle meclisi olağanüstü toplamaya çalışan CHPlilere tavsiyem, kendilerini boş şeylerle yoracaklarına Güneydoğuda AK Partinin aldığı oy kadar oy almanın yollarını araştırmalarıdır


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Terör bahanesiyle meclisi olağanüstü toplamaya çalışan CHPlilere tavsiyem, kendilerini boş şeylerle yoracaklarına Güneydoğuda AK Partinin aldığı oy kadar oy almanın yollarını araştırmalarıdır dedi.
     Özdağ, yaptığı yazılı açıklamada, CHP ve BDPnin TBMMyi olağanüstü toplama girişiminin, Türkiyenin tarihi değerleri ile hesaplaşmak isteyen emperyalist güçler ve karanlık şer odaklarının hesaplarını bilmemezlik olduğunu ileri sürdü.
     CHP ve BDPli milletvekillerinin, TBMMnin olağanüstü toplanmayacağını bile bile mevlise giderek boşa yorulduğunu ifade eden Özdağ, şu görüşleri dile getirdi:
     Kendilerini yorup meclise gideceklerine sahaya insinler. Halkla bütünleşmenin yollarını araştırsınlar. CHPlilere tavsiyem kendilerini boş şeylerle yoracaklarına Güneydoğuda AK Partinin aldığı oy kadar oy almanın yollarını araştırmalarıdır. Hakkaride, Tuncelide, Mardinde, Şırnakta olsunlar. PKK ağzıyla da konuşmasınlar. Teröre karşı mücadele PKK-BDP ve KCK ağzıyla konuşmakla olmaz. İnsiyatif almakla olur.
     CHPli milletvekili Hüseyin Aygünün PKKlı teröristler tarafından kaçırılmış olmasını talihsizlik olarak niteleyen Özdağ, bölgeden seçilen bir milletvekilinin daha dikkatli davranarak terör örgütüne malzeme vermemesi gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER