AK Parti Mardin Milletvekilleri ESOBu ziyaret

AK Parti Mardin Milletvekilleri ESOBu ziyaret etti


MARDİN (A.A) - AK Parti Mardin Milletvekilleri Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey ve Abdurrahim Akdağ, Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Doğan Gazanı ziyaret etti.
     Gazan, yaptığı konuşmada, esnaf ve sanatkarların toplumsal yapıda önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Toplumun içinde yaşayan, doğrudan halka mal ve hizmet üreten esnaf sanatkarlarımız, kentin ekonomik ve sosyal yaşamına önemli katkıda bulunuyor. Mardinin önünde ciddi sorunlar var. Sorunların aşılması için toplumu oluşturan kurum ve kuruluşlarla iyi diyaloglar kurmaya, ortak çalışmalar yapmaya ayrı bir özen gösteriyoruz. Gerek üyelerimizin, gerekse kentin sorunları hakkında diyalog halinde çalışıyoruz diye konuştu.
     Güler de esnaf ve sanatkarlara ayrı bir önem verdiklerini kaydederek, Mardindeki çalışmalarımız çerçevesinde, toplumsal ve iktisadi hayatın en büyük temsilcisi olan esnaf teşkilatını ziyaret etmek istedik. Parti olarak ülkenin geleneksel yapısı içinde dayanışmanın simgesi olmuş esnaf ve sanatkar teşkilatlarını yaşatmaya önem veriyoruz. Esnaf sanatkarlara destek vermek ve onları yaşatmak bizim önceliğimizdir dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber AK Parti Mardin Milletvekilleri ESOBu ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER