AK Parti Merkez İlçe Başkanlığından köylere

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığından köylere ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindekiler, merkeze bağlı İsmail, Küçükçobanlı, Bayatcık ve Saraydüzü köylerini ziyaret etti.
     Eser ve beraberindekiler, köylere İl Özel İdaresi vasıtasıyla gelen yatırımlar konusunda bilgiler alırken, köy muhtarlarının taleplerini dinledi.
     Eser, AK Parti ile köyde yaşayan vatandaşların hizmet almasının önündeki en büyük engel olan bürokrasinin kaldırıldığını kaydetti.
     Kilitli parke taşı döşenmesi hizmetinin bazı köylerde yüzde 90a yakın oranlarda bitirildiğini ifade eden Eser, şöyle konuştu:
     İnşallah kilitli parke ihtiyacı bitmek üzere olan köylerimizin istihkakları ihtiyaç olan köylerimize aktarılacak. Bir süre sonra da tüm köylerimizin yol sorunu kalmayacak. Bu konuda İl Genel Meclisi üyelerimizin gayretlerini görüyoruz. Taleplerin ulaştırılmasında muhtarlarımızın da çabalarını takdirle karşılıyoruz. Hizmetler, İl Özel İdaresi vasıtasıyla gelmeye devam ediyor. Artık devletin topladığı vergiler halka hizmet için kullanılıyor.
     Ziyaretlere Eserin yanı sıra Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kırker, Ali Karkı, Mehmet Emin Sanduvaç, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Kocakulak, Küçükçobanlı Köyü Muhtarı Hasan Kelem, AK Parti Köy Temsilcisi Fehmi Kelem, Bayatcık Köyü Muhtarı Hidayet Dayangeç, AK Parti Köy Temsilcisi Yaşar Sağlam, Saraydüzü Köyü Muhtarı Hasan Koçak, İsmail Köyü Muhtarı Mahmut Dura ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Merkez İlçe Başkanlığından köylere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER