AK Parti Mersin İl Başkanı Salttan

AK Parti Mersin İl Başkanı Salttan yeni yıl mesajı


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, Ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyor, 2013ün hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.
     Salt, yeni yıl ve 3 Ocak Mersinin Kurtuluşu dolayısıyla yayımladığı mesajında, 91 yıl önce Mersinlilerin birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verip Mersini kurtardığını ifade etti.
     Mersinin işgalden kurtulduktan sonra çekilen acıların bittiğini belirten Salt, şunları kaydetti:
     Kuva-i Milliye ruhuyla kurtuluş destanı yazan, canlarını hiçe sayıp işgalcilere karşı mücadele ederek şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Tüm Mersin halkının 3 Ocak Kurtuluş Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Birlik ve beraberlik, kardeşlik duygusu ve dayanışma içerisinde geçen 2012 yılı geride kaldı. Türk milleti, farklı değerleri bir arada yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden bir millet olarak, tüm unsurlarıyla, yıllar boyunca beraber yaşamıştır. Bundan sonrada böyle devam edeceğini düşünüyorum. Bu duygularla, tüm Mersin halkının yeni yılını kutluyorum. Ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyor, 2013ün hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Mersin İl Başkanı Salttan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER