AK Parti Mersin Milletvekili Uzun:

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun: -Aile Destek Merkezleri, aile bağlarının güçlenmesine, toplumun ve dolayısıyla da ülkenin gelişmesine katkı sağlamaktadır


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Aile Destek Merkezlerinin aile bağlarının güçlenmesine, toplumun ve dolayısıyla da ülkenin gelişmesine katkı sağladığını söyledi.
     Uzun, Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ilçe müdürlüğü binasında bulunan, Aile Destek Merkezinde açılan kurslara katılan kadınları ziyaret etti.
     Uzun, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı olarak, Aile Destek Merkezlerine çok önem verdiklerini ifade etti.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından proje desteği ile açılan merkezlerde sosyal ve ekonomik açıdan dezavantajlı olan kadınlara yönelik çeşitli kursların açıldığını anlatan Uzun, Aile Destek Merkezleri, aile bağlarının güçlenmesine, toplumun ve dolayısıyla da ülkenin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Tarsustaki Aile Destek Merkezlerinde şu anda yaklaşık 350 kadın açılan kurslara devam ediyor. Bu bizleri son derece mutlu etmektedir. Mesleki eğitim ve beceri kazandırma kursları kapsamında, pasta ve yemek yapımı ve sunumu, aşçı yamağı, saç bakımı ve yapımı, hediyelik eşya yapımı kursuna yoğun bir ilgi bulunuyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Mersin Milletvekili Uzun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER