AK Parti Mihalıççık İlçe Başkanı Kızılkaya:

AK Parti Mihalıççık İlçe Başkanı Kızılkaya: İlçemizde insanla ilgili yapılabilecek ne varsa İl Encümeni ve Belediye Meclisi üyelerimizle gayret edip gerçekleştirmeye çalışıyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Mihalıççık İlçe Başkanı Vedat Mutlu Kızılkaya, ilçede insanla ilgili yapılabilecek ne varsa İl Encümeni ve Belediye Meclisi üyeleriyle gayret edip gerçekleştirmeye çalıştıklarını bildirdi.
     Kızılkaya, teşkilat binasında düzenlenen istişare toplantısında, AK Parti Genel Merkezinin üye kayıtlarına önem verdiğini belirterek, ilçede yaklaşık 8 bin 400 seçmen bulunduğunu ve partisinin üye sayısı hedefinin yüzde 20sine ulaştıklarını söyledi.
     İlçe halkına hizmet etmek için ara vermeden çalıştıklarını dile getiren Kızılkaya, İlçemizde insanla ilgili yapılabilecek ne varsa İl Encümeni ve Belediye Meclisi üyelerimizle gayret edip gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Sosyal medya aracılığıyla çalışmalarımız hakkında halkımızı bilgilendiriyor ve her zaman halkımızın desteğini bekliyoruz dedi.
     Partinin İlçe Kadın Kolları Başkanı Ünzile Akkaya da düzenli olarak ev ve hasta ziyaretlerinde bulunduklarını, umre, hac, düğün gibi organizasyonlara katılanları ziyaret ettiklerini, kermes ve Kuran-ı Kerim okuma etkinlikleri düzenleyerek, ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduklarını anlattı.
     İl Encümeni üyesi Ramazan Gün ise geçen yıl ilçeye bağlı köylerde su deposu, yol, kilitli beton parke taşı gibi hizmetler yaptıklarını ifade etti.
     İl Koordinatörü Yaşar Coşkun Şengül, gerçekleştirilen yasal düzenlemeyle ilçelerde daha fazla yatırım yapılması imkanına sahip olunduğu bilgisini vererek, ilçede 15 makineli diyaliz merkezi, meslek lisesi ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi AŞ (TÜLOMSAŞ) yan sanayi fabrikası kurulması için çalışma yürüttüklerini dile getirdi.
     Toplantıya, İl Genel Meclisi, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ile Mihalıççık İlçe Başkanlığının bazı yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Cengiz Güney
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti Mihalıççık İlçe Başkanı Kızılkaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER