AK Parti Milas Teşkilatı bayramlaşma töreni

AK Parti Milas Teşkilatı bayramlaşma töreni -İl Başkanı Öztürk: -Ülkenin önündeki suni gündemlerin kalkması lazım


MUĞLA (A.A) - Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Milas Teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı.
     Törene katılan il başkanı Nihat Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları konusundaki tartışmalara değinerek, Artık ülkenin önündeki bu tür suni gündemlerin kalkması lazım dedi.
     Cumhuriyet Bayramının 75 milyonun özümsediği ve her şeyiyle bağrına bastığı bir kavram olduğunu ifade eden Öztürk, Yani Alinin, Mehmetin farklı bir anlayışı olamaz. Bu millet milyonlarca şehit vererek ülkeyi bağımsız hale getirdi. 29 Ekimler hepimizin. Dedelerimizin, atalarımızın kanlarıyla kurulmuş. Valiliğimizin programı dahilinde tüm teşkilatlarımız orada olacak. Farklı yönlere çekilen ve farklı anlaşılmalara yol açacak hiç bir eylemin içinde olmayacağız dedi.
     Muğlanın büyükşehir olmak için tam hazır olmadığını gördüklerini kaydeden Öztürk, Bazı insanlar göz boyama referandumları ile insanları kandıramaz. Giresun ve Ordu büyükşehir olabilmek için çaba sarf ederken, Muğlada bazıları büyükşehir olmayalım diye çaba sarf ediyor diye konuştu.
     Marmariste 8-10 Kasım arasında AK parti Teşkilatları olarak toplantı düzenleneceğini bildiren Öztürk, toplantıda büyükşehir belediyeciliğiyle ilgili bilgiler verileceğini ifade etti.
     Geçen hafta Ulanın bir köyünde bir muhalefet milletvekilinin köylülere Seçme hakkınız elinizden alınıyor dediğini kaydeden Öztürk, Halbuki bu tasarıyla köylü siyasetin merkezine oturuyor. Köylü hem Milas Belediyesinin başkanını hem de büyükşehir belediyesinin başkanını seçecek dedi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Milas Teşkilatı bayramlaşma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER