AK Parti Milletvekili Kastaldan futbol okulu

AK Parti Milletvekili Kastaldan futbol okulu ziyareti


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Düziçi Belediyespor Kulübü tarafından açılan futbol okulunu ziyaret etti.
     Düziçi Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Yumuşak, AK Parti Milletvekili Durdu Mehmet Kastalın ziyaretinde, Düziçi Belediyesi sponsorluğunda Düziçi Belediyespor Kulübü Futbol Okuluna şimdiye kadar 110 kişinin kayıt yaptırdığını ve bunların arasında başarılı olanlarla Düziçi Belediyesporun altyapısını oluşturacaklarını söyledi.
     Ahmet Yumuşak, çocukları sporla ilgilendirerek, kötü alışkanlıklar edinmesinin önüne geçilmesini de sağlayacaklarını ifade etti.
     Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlıya destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Yumuşak, Belediye Başkanımız Ökkeş Namlı, futbol okulunu her yıl yeni değişikliklerle geliştirecek. Öğrenci sayısı ise her yıl katlanarak artacak. Düziçi Belediyespor olarak gençlerimize sahip çıkacağız diye konuştu.
     AK Parti Milletvekili Durdu Mehmet Kastal da futbol okulunda eğitim gören çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Kastal, futbol okulunun Düziçi için çok anlamlı ve önemli bir tesis olduğunu belirterek, Burada ne Ardalar yetişecek dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Kastaldan futbol okulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER