AK Parti Milletvekili Kastal iftarda sorun

AK Parti Milletvekili Kastal iftarda sorun dinledi


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Sumbasta katıldığı iftar etkinliği sonrası, muhtarlar ve köylülerin sorunlarını dinledi.
     Kastal, Sumbasta Yeşil Yayla Köyündeki iftar sonrası dinlediği muhtarlar ve köylülerin sorunlarının çözümü için, gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.
     Yöre halkının yoğun olarak kullandığı yayla ve köy yollarında çalışmaların devam ettiğini, Çiçeklidere Köyü Bağdaş Yaylası arasındaki gurup yolunun da 2012 yılında yapılacağını bildiren Kastal, şöyle konuştu:
     İftarı düzenleyen Yeşilyayla Köyü Muhtarı Yusuf Fındık ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kadirli ve Sumbasın sorunlarını yakından takip ediyorum. Özel İdare Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Yeşilyayla Köyü ile Bağdaş Yaylası arasında yoğun bir şekilde çalışıyor. Yollarımızda genişletme çalışmaları devam ediyor. Allah izin verirse Çiçeklidere Köyü ile Bağdaş Yaylası arasında grup yollarını da bu yıl yapacağız.
     Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak ise konuşmasında, köy muhtarlarına çalışmalar ve sorunlar konusunda büyük sorumluluklar düştüğünü ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözüleceğini söyledi.
     Yeşilyayla Köy Muhtarı Yusuf Fındıkın teşekkür konuşması ile sona eren iftar yemeğine, Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Karalar, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, bazı daire amirleri ve il genel meclis üyeleri ile birlikte köy muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Kastal iftarda sorun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER