AK Parti Milletvekili Uslu, iftara konuk

AK Parti Milletvekili Uslu, iftara konuk oldu


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, iftarda bir vatandaşın evine konuk oldu.
     Milletvekili Uslu ve bir grup partili, İpekyol Mahallesinde ikamet eden Erol ailesini ziyaret ederek, onlarla iftar açtı.
     Milletvekili Uslu, burada yaptığı konuşmada, Erol ailesiyle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Ramazan akşamını kardeşlerimizle birlikte geçirip, onların evine misafir olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim evimizde de sofralar kuruluyor, yemekler yeniyor ama bunu birlikte yapabildiğinizde, evlere, yüreklere konuk olarak yapabildiğinizde daha mutlu oluyoruz dedi.
     Daha sonra Ayışığım Derneğince Sırrın yolunda faaliyet gösteren ve yetim çocuklara bayramlık kıyafet dağıtan merkezi ziyaret eden Uslu, çocuklarla ilgilendi.
     Burada dernek üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Uslu, Yapılan iş gerçekten hayata dokunan, yüreğe dokunan, insanlara dokunan ve ihtiyaca karşılık gelen çalışma. Her sene kimsenin kendisini ezilmiş veya ötelenmiş hissetmeden gelip böyle bir hayır pınarından nasiplerine düşeni almayı sağladıkları için derneğe çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Uslu, iftara konuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER