AK Parti milletvekillerden demirci esnafına ziyaret

AK Parti milletvekillerden demirci esnafına ziyaret


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Demirciler Sitesi esnafı ile bir araya geldi.
     Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, partililerle birlikte, Demirciler Sitesinde incelemelerde bulunarak esnaf ile öğle yemeği yedi.
     Metalsan Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Övünç, İki yıl önce temeli atılan sitenin yapımı devam ediyor. Geçen yıl 200 iş yerini tamamladık ve bu yıl da 160ını yapacağız. Sene sonuna kadar da tamamını hak sahiplerine teslim edeceğiz diye konuştu.
     Milletvekili İsmail Tamer de, sitenin temelinin 2 yıl önce atıldığını anımsatarak, demirci esnafının yanında olduğunu söyledi.
     Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise bu bölgenin sanayi bölgesi olarak ilan edildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Dolayısıyla da sanayi siteleri burada yoğunlaşmaya başladı. Yakında Oto Tamirciler Sitesinin temeli atılarak yapımına başlanacak. Mobilyacılar Kooperatifi de yine bu bölgede yerini alacak. Kayseri sanayi ve ticarette ön plana çıktığı için, sanayici esnafının toplu olarak bir arada bulunmalarını son derece önemsiyoruz. Hem birbirleri ile malzeme alış verişinde bulunmaları hem de pazarlarının aynı bölgede olmaları son derece önemli. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız da bu esnafın bir arada bulunmasını teşvik ediyor. Sanayi sitelerinin ve KOBİlerin yapımı konusunda da büyük destekler veriyorlar.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber AK Parti milletvekillerden demirci esnafına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER