AK Parti Muğla İl Başkanlığına Öztürk

AK Parti Muğla İl Başkanlığına Öztürk seçildi -Muğla Milletvekili Özden: -Parti olarak öncelikli hedefimiz, 2014 yılında yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmak


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla İl Başkanlığına Nihat Öztürk seçildi.
     Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muğla Atatürk Spor Salonunda dün 4.sü düzenlenen kongrenin divan başkanlığını, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyerin yaptığını, tek listeyle gidilen seçimde 423 oyla il başkanlığına seçildiğini söyledi.
     Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlunun da katıldığını kongrede birlik beraberlik mesajları verdiklerini ifade eden Öztürk, en kısa sürede parti yönetimiyle ilgili görev dağılımını yapacaklarını kaydetti.
     Kongreyi değerlendiren AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ise, parti olarak öncelikli hedeflerinin 2014 yılında yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmak olduğunu söyledi.
     Özden, birçok ülkeye gittiğini, ancak Türkiyenin pasaportunun hiçbir zaman bugünkü kadar değerli olmadığını kaydederek, şöyle dedi:
     Başka ülkelere gittiğimizde ülkemizde yapılanları gururla, mutlulukla anlatıyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde eğitim, sağlık, ulaştırma ve demokratikleşme alanlarında neler yaptığımızı birer birer anlatıyoruz. En son katıldığım Doğu Timor toplantısında da demokratikleşme anlamında bu ülkede neler yapıldığını büyük bir gururla anlattım.
     AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa da, yerelde de iktidar olmak için her partilinin üzerine büyük görev düştüğünü belirterek, AK Parti her geçen gün kendisini yenilemekte ve daha iyi nasıl hizmet ederim mantığıyla yoluna devam etmektedir. Bu yolda Muğla halkının da sonuna kadar bize destek olması gerekiyor diye konuştu.
     (KG-UCR-HS)
<< Önceki Haber AK Parti Muğla İl Başkanlığına Öztürk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER