AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu

AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı -İl Başkanı Öztürk: -Bu millete geç kalmış bir borcumuz var. Bu borcu ödemek adına bizi destekleyin, Muğlayı 2014te Ak belediyecilikle buluşturup borcumuzu ödeyelim (


MUĞLA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğlanın geleceğini birlikte planlayacaklarını belirterek, Bu millete geç kalmış bir borcumuz var. Bu borcu ödemek adına bizi destekleyin, Muğlayı 2014te Ak belediyecilikle buluşturup, borcumuzu ödeyelim dedi.
     AK Parti İl Başkanlığının Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Öztürk, 2014 yerel seçimlerinin partilerinin kurulduğu günden bu yana en önemli seçimlerinden biri olduğunu ifade etti.
     Öztürk, Muğlanın büyükşehir statüsüne kavuştuğunu ve marka kent olmak için parti olarak ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak, 2014 Mart seçimlerinde birinci parti olma zorunluluğumuz var. Çünkü kent merkezinde insanlar yolda yürüyemez hale geldi. Her yağmur yağdığında caddeler ve sokaklar göle dönüyor. Bunları yaşamamak için 2014 seçimlerinde Muğlayı Ak belediyecilikle buluşturmak zorundayız dedi.
     Nihat Öztürk, Bu millete geç kalmış bir borcumuz var. Bu borcu ödemek adına bizi destekleyin, Muğlayı 2014te Ak belediyecilikle buluşturup, borcumuzu ödeyelim diye konuştu.
     Muğlanın özel bir bölge olduğunu, ancak muhalefet partisinin bunun altından kalkamadığını savunan Öztürk, AK Partili belediyelerin bu işi çok iyi yaptığını, yerel idarelerdeki kadrolarının çok başarılı olduğunu dile getirdi.
     Öztürk, hizmet edemeyenlerin oturdukları koltuğu boşaltmalarını, partilerinin Muğlaya en iyi hizmeti getireceğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından partiye üye olan 200 kişiye rozetleri takıldı. En çok üye toplayan ilçe başkanlarına ise plaket verildi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER