AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu:

AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu: -Yatırım atağından her ilçe nasibi alıyor


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğdenin, son dönemde ulaşım alanında aldığı yatırımlarda altın çağını yaşadığını belirterek, Yatırım atağından her ilçe nasibini alıyor dedi.
     Kavaklıoğlu, yaptığı açıklamada, ulaşımdaki yatırım atağından şehirler arası yol projelerinin yanı sıra Çamardı, Çiftlik, Bor, Altunhisar, Ulukışla ilçelerinin de nasibi aldığını ifade etti.
     İktidar olmanın, icraat makamı olmanın sorumluluğunun büyük olduğunu belirten Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:
     Biz vaat değil icraat makamıyız, bu yüzden sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Amme hizmeti görmenin sorumluluğu ve vebali büyük. Milletin parasını çarçur etmeye değil, milleti oyalamaya değil, Niğdelinin beklediği hizmetleri gerçekleştirmeye, yeni projeleri art arda hayata geçirmeye geldik. Sorunları çözmek için buradayız. Niğdenin daha fazla kalkınması ve gelişmesinin temel öncelikleri vardır. Sulamadan alt yapıya, sağlıktan eğitimden ulaşıma gibi önemli alanları öncelik kabul ettik, ciddi yatırımların müjdesini verdik, vermeye devam edeceğiz. Niğde, hükümetimiz döneminde son yıllarda en büyük yatırımları almıştır. Yatırım atağından her ilçe de nasibini alıyor.
     Havaalanı konusuna büyük önem verdiklerini belirten Kavaklıoğlu, Hedefimizi büyük tuttuk, gerekli adımları atıyoruz Niğdeye sivil, kargo veya savunma sanayine dayalı bir havaalanı kazandırmak için mücadelemizi sürdürüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER