AK Parti Niğde Milletvekili Selvi:

AK Parti Niğde Milletvekili Selvi: Terör örgütleri hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacak


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Gaziantepte meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına tepki gösterdi.
     Selvi, yaptığı açıklamada Türkiyenin birlik ve bütünlüğünü zedeleme hedefinde olan bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşmayacağını ifade etti.
     Birlik ve beraberliğin bozulmasına yönelik bu tür saldırıların amacına ulaşamayacağını belirten Selvi, şunları kaydetti:
     Terör örgütleri hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacak. Gaziantepte Karşıyaka Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü aracın teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu 9 vatandaşımız yaşamını yitirmiş, çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştır. Bayram gününde bizleri böylesine büyük bir acıyla karşı karşıya bırakan bu elim hadiseyi nefretle kınıyor, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Cenab-ı Allahtan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Ayrıca Şırnakın Uludere ilçesi Gülyazı köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybederek şehit olan askerlerimize de Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Niğde Milletvekili Selvi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER