AK Parti Of İlçe Teşkilatı Ocak

AK Parti Of İlçe Teşkilatı Ocak ayı toplantısı


TRABZON (A.A) - AK Parti Of İlçe Teşkilatı ocak ayı olağan toplantısı yapıldı.
     İlçe başkanlığında yapılan toplantıya, Of Belediye Başkanı Murat Saral, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Sait Gürsoy, İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, İl Genel Meclisi üyeleri Dursun Yüksel ve Halim Kaya, belde belediye başkanları, belde ve köy temsilcileri, teşkilat üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.
     Of Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı konuşmada, İrfanlı Mahallesi sahil dolgusunun yüzde 80inin tamamlandığını belirterek, Kalan kısım en kısa sürede tamamlanacak. Ardından da proje çalışmalarına başlayacağız. Eski otogar içinde iki katlı otopark ve üzerine de kent meydanı yapmayı planlıyoruz. Projelendirme çalışmalarımız devam ediyor dedi.
     Ofun siluetini güzelleştirmek için de çalışmalar yaptıkları ifade eden Saral, Üç aşamalı bir planla Ofun görüntüsünü güzelleştireceğiz. Hazırladığımız proje ile sıva ve boya masraflarının yüzde 75ini karşılayacağız. Kalan yüzde 25lik kısım da bina sahipleri tarafından karşılanacak diye konuştu.
     AK Parti İlçe Başkanı Terzioğlu ise teşkilat, üye çalışmaları, Ofa yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Of İlçe Teşkilatı Ocak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER