AK Parti Ordu Milletvekili Ünal:

AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: Ordu için koyduğumuz bir çok hedeflerimiz var, hızla o hedeflere doğru gidiyoruz


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu için koyduğumuz bir çok hedeflerimiz var, hızla o hedeflere doğru gidiyoruz dedi.
     Ünal, beraberinde bazı partililerle birlikte Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğine ziyarette bulundu.
     Ziyarette bir süre dernek başkanı Erdoğan Erişen ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden Ünal, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     AK Parti hükümetinin göreve geldiği ilk günden bu yana halkı için çalıştığını ve yapılan yatırımların ve projelerin ortada olduğunu belirten Ünal, şunları kaydetti:
     Biz AK Parti olarak Türkiye hedeflerinin yanı sıra Ordu hedeflerini de belirlemiştik. Şu ana kadar belirlediğimiz projelerin bir çoğunu hayata geçirmeyi başardık. Allah bizlere bu projelerin tamamlanmasını nasip etti. Bunların dışında Karadeniz - Akdeniz yolu projesi, Ordu - Giresun Havalimanı, Çevre Yolu, Çambaşı Kayak Tesisi gibi önemli projelerimiz de devam ediyor. Bu projelerin tamamını Ordu Milletvekilleri olarak yakından takip ediyoruz. Gerek İçişleri eski bakanımız İdris Naim Şahin ve gerekse diğer tüm milletvekili arkadaşlarımızla birlikte projelerin tamamlanması için gece gündüz çalışıyoruz. Karadeniz - Akdeniz yolu projemiz çok önemli bir proje. Bu projenin Ordu ayağı yakın bir tarihte tamamlanacak. Biz Ordu olarak bu yol ile ilgili üzerimize düşeni yaptık. Sıra diğer illerde. İnanıyoruz ki diğer illerimiz de üzerlerine düşen görevi yerine getirerek bu yolun ulaşıma açılmasını sağlayacaklardır. Aynı şekilde Ordu - Giresun Havalimanı projesinde gelinen süreç ortadadır. İnşallah bu projeyi de söz verilen tarihte tamamlayarak hizmete açacağız. Çevre yolu projesinde ise tüneller açılmaya devam ediyor. Bu projemiz de aksama yok. Son olarak Kabadüz İlçemize bağlı Çambaşı Kayak Tesisi de hızla sürüyor. İnşallah bu proje de en kısa süre tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Göreve geldiğimiz ilk gün Ordu için koyduğumuz bir çok hedefler vardı, şimdi hızla bütün hızımızla o hedeflere doğru gidiyoruz.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER