AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi

AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi toplantısı -AK Parti Milletvekili Önal: Süreç, teröre ve teröristlere taviz vermeden kararlı bir şekilde devam etmektedir


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı danışma meclisi toplantısı düzenledi.
     AK Parti Milletvekili Suat Önal, Cebelibereket Kültür Merkezindeki toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM), yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Terör sorununun çözümü için çalışma yapıldığını ifade eden Önal, şunları kaydetti:
     Süreç, teröre ve teröristlere taviz vermeden kararlı bir şekilde devam etmektedir. İnşallah bu sorunu ülkemizin üzerinden bertaraf edeceğiz. Bu konuda TBMMde terörün finansmanının önlenmesi konusunda kanun çıkararak terörizme katkı sağlayan kişi veya kurumların mal varlıklarının dondurulması ile ilgili mecliste karar çıkardık. Terörle etkin mücadelemiz sürdü ve ilk defa şu anda Türkiyede, kamuoyu da büyük bir oranla artık terörün biteceğine inanmaya başladı. Halkımız, kendisine değer vereni biliyor, o yüzden kendisine hizmet eden AK Parti kadrolarını 11 yıldır iktidar yapıyor. Partimiz sadece Türkiyede değil, dünya da bir marka olmuştur. AK Parti dendiği zaman hizmet akla gelmektedir.
     Önal, 2B yasası, yaşlı ve engellilerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
     AK Parti Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ise halkın hizmeti önemsediğini belirtti.
     Milliyetçiliğin hizmet yapmak olduğunu ifade eden Kastal, Milliyetçilik lafla değil, halka hizmetle olur. Biz söz de değil, özde milliyetçiyiz. Türk-Kürt kardeştir. Çanakkalede omuz omuza vermiş, bundan sonra da omuz omuza verecektir. El ele vereceğiz, tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partinin milliyetçiliğini kimse sorgulayamaz. Bu millet, onun milliyetçiliğinden tereddüt etse yüzde 51 oy vermez dedi.
     AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş ise Çanakkale Zaferinin 93. yıl dönümünü kutladığını ifade etti.
     Arslantaş, Çanakkale Zaferinin, Türk milletinin yokluklara ve imkansızlıklara rağmen, yüksek bir ruh ve sarsılmaz bir inancın nelere kadir oluğunu göstermesi bakımından önemi bir mücadele olduğunu kaydetti.
     Toplantıya, AK Parti Adıyaman Koordinatör Milletvekili Mehmet Erdoğan, il ve ilçe parti yönetimi, belediye başkanları ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER