AK Parti Pazar İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Pazar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı


RİZE (A.A) - AK Parti Pazar Teşkilatı 2. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     Parti binasındaki toplantıya, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Soba, İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı, Belediye Meclisi Üyesi Osman Yüksel, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
     Belediye Başkanı Basa, yaptığı konuşmada, geçmiş dönemlere göre çok yol kat ettiklerini belirterek, "Karadeniz Sahil Yolunda en kötü yol geçişi Pazarımızda olmuştur. Bu konuda Ankarada yaptığımız görüşmelerimizi tamamladık. Yoldan sonra 104 metre genişliğinde deniz dolgusu yapılarak iyi bir alana sahip olacağız. Ayrıca yaptığımız önemli çalışmalarımızı tamamladığımızda vatandaşlarımızı da memnun etmiş olacağız" dedi.
     İlçe Başkanı Yıldız ise AK Partinin hedefi olan bir yapılanma ve uyum içinde ortak aklı oluşturarak çalışan bir teşkilat olduğunu ifade ederek, "Bizim teşkilatımız hedefe kilitlenmiş bir teşkilattır. Güçlükleri yenebilme iradesine sahip bir teşkilattır. Bu teşkilatımızla Başbakanımızın sadece ülkemizle değil ülke dışındaki mücadele azmi ve kararlıklarına ortak olmak bile bu ülke için gerekli motivasyonu sağlıyor" diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Pazar İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER