AK Parti Pınarbaşı Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Pınarbaşı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Pınarbaşı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, parti binasındaki toplantıda, Türkiyenin son 9 yılda çok büyüdüğünü belirterek, bir çok alanda çok büyük hizmetler yaptıklarını söyledi.
     Gerçekleştirmeyi düşündükleri bir çok projeleri olduğunu belirten Tamer, şöyle devam etti:
     Hükümet olarak Türkiyeyi dünyanın parlayan bir yıldızı haline getirdik. Artık kendi gemimizi, kendi uçağımızı yapar hale geliyoruz. Pınarbaşı ilçesi bizim için çok önemli. Pınarbaşı Belediyesinde bir el değişikliği yapmamız gerekiyor. Yerel seçimlerde burayı almamız lazım. Hepimiz burada söz verip çalışacağız. Bizler sizlere elimizden gelen yardımı yapacağız. Bizim birbirimize kenetlenmemiz lazım. Gerisi kolay.
     Pınarbaşının daha da gelişmesi için bir çok projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde Pınarbaşı bölge hastanesinin inşaatı başlayacak. İhalesi olacak. Ben burada ameliyat yapılmasını da istiyorum. Neden Pınarbaşılı vatandaşlarımız ameliyat olmak için uzun yol gitsin, sıkıntı çeksin. Nitelikli yataklarla donatılmış 50 yatak kapasiteli modern bir hastane olacak. Pazarörene tarım lisesi kurulması için uğraşıyoruz. Daha bir çok projelerimiz var. İnşallah el ele vererek bunları gerçekleştireceğiz.
     AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çalışkan is, Parti olarak çalışıyoruz. Kimsenin hayal edemeyeceği projelerimiz var. Sırası geldikçe açıklayacağız, hayata getireceğiz. İnşallah başbakanımızın da güvenini boşa çıkarmayacağız dedi.
     Toplantının ardından, Pınarbaşında yapılacak olan hastanenin arsası gezildi.
    
     Muhabir: Murat Peker
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber AK Parti Pınarbaşı Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER