AK Parti Samsun Milletvekili Demirden esnaf

AK Parti Samsun Milletvekili Demirden esnaf ziyareti


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Çarşamba ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
     Demire, ziyaretinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kaptanoğlu ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
     Sorunları ve talepleri yerinde dinleyen Demir, sanayi esnafının sıkıntılarının yakından takip edildiğini, vatandaşın her bir talebinin değerlendirilerek çözüm yolu arandığını söyledi.
     Çarşamba ilçesinin gelişim sürecini hızla sürdürdüğünü ifade eden Demir, bu gelişim ve değişimin vatandaşlar tarafından çok iyi analiz edilmesi gerektiğini, eksikliklerini gideren, geleceğe en iyi şekilde hazırlanan bir ilçe profilinin ortada olduğunu belirtti.
     Samsunun ilçeleriyle birlikte büyük bir cevher barındırdığını dile getiren Demir, her türlü imkana sahip olan şehrin sadece doğru kararlara ve iyi hizmetlere ihtiyacı olduğunu, bunun AK Parti iktidarı ile yakalandığını kaydetti.
     Milletvekili Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü:
     Şehrimizde büyük bir potansiyel var. İmkan ve olanak yönünden eksiği bulunmayan Samsunun bir anda yükselişe geçmesi ve Türkiyenin önde gelen illeri arasında yerini alması güçlü bir irade ile oldu. Genel ve yerel yönetimin başarısı hizmete yansıdı. AK Parti iktidarının ardından doğru hizmetler ve kararlarla duran potansiyel açığa çıktı. Yapılacak daha çok iş var. Her şey tam denilmesi mümkün değil. Ama halkımız hizmetleri görüyor ve takdir ediyor. Bizlere ise daha çok çalışmak, yeni artıları şehrimize sağlamak düşüyor.
     Demir, ziyaretlerinin artacağını, çalışmaların geçmişteki gibi hız kaybetmeden süreceğini sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demirden esnaf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER