AK Parti Samsun Milletvekili Demir, partisinin

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, partisinin Atakum İlçe Teşkilatı ile buluştu


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Atakum ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.
     Demir, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli ve teşkilat üyelerinin katıldığı toplantıda, parti içi çalışmaları değerlendirdi.
     Teşkilat üyeleri ile sık sık toplantılar gerçekleştirilerek, vatandaşa en iyi hizmeti sunma noktasında fikir alış verişinde bulunduklarını açıklayan Demir, AK Partinin ülke için, millet için önemli projeleri olduğunu hatırlattı.
     Teşkilatların uyum içerisinde özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Demir, AK Parti ailesinin hizmet noktasında kenetlendiğini, büyük bir çalışma seferberliği içerisinde olduğunu dile getirdi.
     Hedef noktalarının halk olduğuna değinen Demir, şunları kaydetti:
     Vatandaşımız bize vekalet verdi. Aldığımız bu vekaleti koruyarak, çok daha çalışarak, hizmet ederek karşılığını yerine getirmemiz gerekmektedir. Her bir vatandaşımıza ulaşmalıyız, elleri sıkılmalı, sorunları dinlenmeli, talep ve önerileri alınmalı. Bu doğrultuda bu zamana kadar ciddi çalışmalar yapıldı ve bundan sonrada bu yönde çalışmalarımız artarak sürecek. Biz seçimden seçime halkın kapısına gitmiyoruz. Her zaman sahada ve vatandaşla iç içeyiz. Masa başında siyaset bizimle birlikte geride kaldı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir, partisinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER