AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Yerel seçimlerde de çok önemli bir yer İlkadım. Bunun için teşkilatlara çok büyük sorumluluklar düşüyor


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Yerel seçimlerde de çok önemli bir yer İlkadım. Bunun için teşkilatlara çok büyük sorumluluklar düşüyor dedi.
     AK Parti İlkadım Teşkilatı, İstişare Toplantısını Çatkaya köyünde düzenlenen hamsi organizasyonunun ardından gerçekleştirdi. Partililerin yoğun katılımının olduğu toplantıya Milletvekili Cemal Yılmaz Demir de katıldı.
     İlkadım teşkilatının başarının önce Samsun daha sonra da Türkiyeyi etkilediğini ifade eden Demir, Burası çok büyük bir ilçe. Elde edilen başarı Samsunun genelini ve Türkiyeyi ilgilendiriyor. Örneğin partimize buradan yüzde 60 oy çıksa, 9 milletvekilinin 8i seçilir. Yerel seçimlerde de çok önemli bir yer İlkadım. Bunun için teşkilatlara çok büyük sorumluluklar düşüyor diye konuştu.
     Parti başarısı için gece gündüz çalışılması gerektiğini ifade eden Demir, şöyle devam etti:
     Çalışmalarımızda öncelik AK Parti olmalıdır. Aday kim olursa olsun partimizin başarı için durmadan çalışmalıyız. İlkadım teşkilatı gençlik kollarından, kadın kollarına, ana kademe yöneticilerine kadar çok başarılı çalışmalar yapıyor. Bu başarıyı yerel seçimde belediyeyi alarak taçlandıralım. Bunu da yüzde 60 oy alma hedefiyle yapmalıyız. Çok gayret gösterelim ve İlkadımlıya iktidarın imkanlarından yararlandıralım.
     AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise, İlkadımın yaklaşık 230 bin seçmenin bulunan büyük bir ilçe olduğuna dikkati çekerek, Sorumluluğumuz çok fazla. Yönetim kurulu üyesinden, mahalle teşkilatına kadar çok sistemli çalışmalıyız. Yerel seçimlerin hazırlığına da başladık. Sandık Yönetim kurullarını oluşturmaya başladık. Seçim sandıkta kazanılır. Sandıklarımıza sahip çıkıp, İlkadım Belediyesini geri alacağız. Hepinize bugüne kadar gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederim dedi.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER