AK Parti Sarıçam İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Sarıçam İlçe Danışma Meclisi toplantısı -Adana Milletvekili Ünüvar: AK Parti siyasette kırık çizgi oluşturmadan hizmet edebilmeyi başarmış bir partidir


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, AK Parti siyasette kırık çizgi oluşturmadan hizmet edebilmeyi başarmış bir partidir dedi.
     Ünüvar, partisinin Sarıçam İlçe Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen 14. İlçe Danışma Meclisi toplantısındaki konuşmasında, Türk siyasetinde kırık çizgisi olan çok sayıda insanla karşılaştığını söyledi.
     Bu insanların hala siyasette yer aldığını ve kendi dönemlerindeki kırıkları izahla meşgul olduklarını belirten Ünüvar, şunları kaydetti:
     Çok şükür AK Parti siyasette kırık çizgi oluşturmadan siyaset yapmayı hedefleyen ve bu hedefine ulaşan bir parti. O nedenle AK Parti siyasette kırık çizgi oluşturmadan hizmet edebilmeyi başarmış bir partidir. Bu nedenle sürekli oyumuz, milletvekili sayımız, meclis üyesi sayımız artıyor, aramıza yeni kardeşlerimiz katılıyor.
     Ünüvar, partilerinin kurulduğundan buyana 6 seçim yaşadığını belirterek, Bu 6 seçim 6 karne demektir. Bu seçimler ak kadrolarının karneleridir. Çalışmayanı halk görüyor dedi.
     AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da önlerinde bir yerel seçim olduğunu bunun için şimdiden hareket geçmeleri gerektiğini söyledi.
     Gürkan, kürtaj ve sezaryen tartışmaları ile ilgili ise Bunun hem hukuki, hem de dini boyutu var. Biz gerek dini, gerekse de hukuki anlamda zorunlu olmadığı sürece kürtaj ve sezaryenin yapılmaması gerektiği kanaatindeyiz dedi.
     AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın da ilçede çok iyi bir teşkilat olduğunu ifade ederek, yapılan her çalışmanın Adana için faydalı olacağını söyledi.
     İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ise siyasetin zor bir iş olduğunu belirterek, Meclis ilerleyen günlerde tatil olacak. Adanada kapısını çalmadık ev koymayacağız. Aldığımız yükü hakkıyla taşımamız lazım diye konuştu.
     Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ise belediyenin çalışmaları hakkında bilgi vererek, teşkilat çalışmasını önemsediklerini kaydetti.
     AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman da teşkilat olarak çok ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, Girdiğimiz her seçimde oyumuzu artırdık. Bizim siyaset anlayışımızın temelinde insan var diye konuştu.
     Konuşmaların ardından partiye katılan köy muhtarlarına rozet takıldı.
    
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Sarıçam İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER