AK Parti Sorgun İlçe Danışma Kurulu

AK Parti Sorgun İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı -AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal 17 Mayıs tarihi itibarıyla Sorguna yapılması planlanan yeni hastane için 10 milyon liranın TOKİ hesabına çıkarıldığını söyledi


YOZGAT (A.A) - AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısı, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve partililerin katılımıyla Sorgun İlçe Merkezinde yapıldı.
     Devlet Hastanesi inşaatının önümüzdeki günlerde başlayacağı müjdesini veren Milletvekili Soysal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla TOKİ ile ilgili ödemelerin bir süreliğine durdurulduğunu, bu yüzden paranın TOKİ hesabına aktarılmasının aksadığını belirtti.
     Soysal, ödemelerin serbest bırakılmasının ardından TOKİ hesabına 10 milyon lira paranın çıkartıldığını ifade ederek, "Önümüzdeki günlerde TOKİ ihaleye çıkacak ve yeni hastanenin inşaatına başlanacak. Son derece modern, akıllı bir binadan oluşan ve 5 yıldızlı bir oteldeki konfora sahip olan hastanede, tüm odalar tek kişilik ve bir refakatçi kalacak şekilde olacak. Odalarda buzdolabından televizyonuna kadar her türlü konfor bulunacak dedi.
     Sorgun İlçe Stadyumunun iyileştirilmesi amacıyla da 7 milyon liralık bir ödeneğin ayrıldığını, kısa sürede onunda inşaatının başlayacağı müjdesini veren Soysal şöyle konuştu:
     "Siz hemşehrilerime vereceğim müjdeler sadece bunlarla kalmıyor. Önümüzdeki yıl eğitim öğretime başlayacak olan Meslek Yüksek Okulunun inşaatının tamamlanması için, çalışmalar başladı. Büyük bir ihtimalle bu yıl tamamlanacak. Ayrıca Sağlık Meslek Yüksek Okulu, 4 yıllık Hayvansal Üretim Yüksek Okulu ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor. İnşallah en kısa sürede bunlardan da iyi sonuçlar alacağız."
     Çözüm süreci ve milletvekilleri için hazırlanan yeni tasarıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Soysal, "Çözüm sürecinin tamamlanması ile Türkiyeyi çok güzel günler bekliyor. Bu kanayan yaranın durması, ülkemizin gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi açısından da büyük önem taşıyor.
     Milletvekilleri ile ilgili çıkarılması düşünülen yasaya gelince. Olay basının abarttığı gibi değil. Diğer bazı yasaların altında bulunan farklı maddeler birleştirilerek, tek yasa altında toplanıyor."
    
     Muhabir: Şahin Özmen
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Sorgun İlçe Danışma Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER