AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatının bayramlaşma

AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatının bayramlaşma programı, 28 Ekimde gerçekleştirilecek


SİVAS (A.A) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, bayramlaşma programlarının 28 Ekim Pazar günü gerçekleştirileceğini söyledi.
     Yüce, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Kurban Bayramının, milletin inanç ve yaşantısında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bayramların insanları kaynaştırarak toplumu bütünleştirdiğini ifade etti.
     Tek arzularının ve dileklerinin, bayramların, bayram tadında yaşanması olduğunu belirten Yüce, şunları kaydetti:
     Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaşarak, dini duyguların yoğun olarak yaşandığı, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği müstesna günlerdir. Özellikle yaşlı, kimsesiz, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı bu bayram günlerinde ziyaret etmeli, onlarla bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını yaşamalı ve paylaşmalıyız. Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, Sivas halkına, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum.
     Yüce, bayramlaşma programlarının 28 Ekim Pazar günü saat 13.00de AK Parti Sivas milletvekili Ali Turanın katılımıyla parti binasında gerçekleştirileceğini söyledi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatının bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER