AK Parti Tomarza İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Tomarza İlçe Danışma Meclisi Toplantısı -Kayseri Milletvekili Tamer, Güneydoğu Anadolu Bölgesine yapılan çözüm süreci ziyaretini anlattı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Tomarza İlçe Danışma Meclisi Toplantısında, çözüm süreci ile ilgili olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesine yaptıkları ziyaret hakkında bilgi verdi.
     İlçe Başkanlığındaki toplantıya, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Tomarza İlçe Başkanı Mehmet Bal, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, meclis üyeleri ve partililer katıldı.
     Kayseri Milletvekili Tamer, 39 ilden katılan milletvekilleri ile birlikte Güneydoğu Anadolu Bölgesini ziyaret ettiklerini söyledi.
     Yöre halkının gözlerindeki heyecanı ve parıltıyı görünce, bu sürecin ne kadar olumlu geçtiğini gördüğünü ifade eden Tamer, şunları kaydetti:
     "Bu süreçte herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğine inanıyoruz. Sürecin desteklenmesi konusunda bizlerin de çorbada bir tuz dahi olsa çok büyük mutluluk duyacağız. Çünkü, bu süreç başladığından bu yana, yaklaşık 5 aydır Allaha şükürler olsun ki hiç bir şehit cenazemiz gelmedi. Kanın akması durdu. Bu bile çok büyük bir anlam ifade ediyor."
     Tomarza Belediye Başkanı Işık ve AK Parti İlçe Başkanı Bal, çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.
     Toplantının ardından, milletvekilleri ve teşkilat mensupları ilçedeki cenaze törenine katıldı.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber AK Parti Tomarza İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER