AK Parti Yerel Yönetimler 8. Bölge

AK Parti Yerel Yönetimler 8. Bölge Toplantısı, İzmirde yapılacak


İZMİR (A.A) - AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler 8. Bölge Toplantısının İzmirde yapılacağı bildirildi.
     AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Tevfik Türel ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Sekmenin koordinasyonundaki toplantıya AK Parti İzmir il teşkilatı ev sahipliği yapacak.
     Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın da katılması beklenilen toplantı, Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonunda düzenlenecek.
     Toplantıya, Ege Bölgesindeki illerin milletvekilleri, il, ilçe ve belde başkanları ile belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, bölgedeki tüm il genel ve belediye meclis üyeleri katılacak.
     AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, toplantının, AK Partili belediyelerin ve seçilmiş yerel yöneticilerin çalışmalarının masaya yatırıldığı bir etkinlik olacağını belirterek, Bu toplantının İzmirde düzenleniyor olması çok önemli. AK Parti İzmir il teşkilatı olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Toplantının verimli geçmesi adına gereken tüm çalışmaları yapıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Yerel Yönetimler 8. Bölge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER