AK Partili kadınlar kahvaltıda bir araya

AK Partili kadınlar kahvaltıda bir araya geldi


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kadın Kolları düzenledikleri kahvaltı programında milletvekilleri ve il başkanı ile bir araya geldi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları, kadın meclis üyeleri ile kahvaltıda bir raya geldi.
     AK Parti il binasında düzenlenen kahvaltı programında konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı, AK Parti teşkilatları olarak artık aile ortamını aştıklarını ve bir sülale olma yolunda ilerlediklerini ifade etti.
     AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de, siyasette kadının önemine değinerek, "Yaptığınız her işte büyük başarılarla çıkıyorsunuz. Ailenin bir ferdi olarak, hem ailenize zaman ayırıyorsunuz, hem de siyasetin aktif direkleri arasında yerinizi aldınız. Siyasetin yükünü omuzlarınızda ağır bir şekilde taşıyorsunuz. İşiniz çok zor ama, meşakkatli bu yolda hepinize başarılar diliyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından, İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı, milletvekillerine ve il başkanına, kendi el emekleri ile yaptıkları işlemeli havlu hediye ederken, milletvekilleri ve il başkanı da İl Kadın Kolları Başkanı Pakırdaşına ve kadın kolları tanıtım medya sorumlusuna ipad hediye etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Partili kadınlar kahvaltıda bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER