Akaydın muhtarlarla bir araya geldi

Akaydın muhtarlarla bir araya geldi -Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: -Bunları her akşam televizyon kanallarında görüyoruz. Bu insanlar sizi ikna edebiliyor mu- Beni etmiyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ülke gündemindeki akil adamların akil olmadığını savunarak, Bunları her akşam televizyon kanallarında görüyoruz. Bu insanlar sizi ikna edebiliyor mu- Beni etmiyor dedi.
     Akaydın, Kepez ilçesindeki mahalle muhtarları ve eşleriyle yemekte bir araya geldi. Akaydına, eşi Günseli Akaydın ve belediye bürokratları eşlik etti.
     Akaydın, gecede yaptığı konuşmada, muhtarların atanmadan seçildiğini, muhtarlarla dayanışma içinde olduklarını söyledi. Muhtarların belediye başkanları için çok önemli olduğunu belirten Akaydın, Hangi partiden olursanız olun, size hizmet götürürken işin bu tarafına bakmıyoruz. Hizmetlerimizde parti ayrımı yapmıyoruz. Sizler, bizzat halkın gönlüne taht kurmuş insanlarsınız dedi.
     Yeni yasa ile sorumluluk alanın 270ten 1060 mahalleye çıktığını belirten Akaydın, bunun hizmet üretmelerine engel olmayacağını vurguladı.
     Ülke gündemindeki akil adamlar konusuna değinen Akaydın, medyaya yansıtılan isimlerin birkaç istisna dışında akil olmadığını iddia ederek, Bunları her akşam televizyon kanallarında görüyoruz. Bu insanlar sizi ikna edebiliyor mu- Beni etmiyor. Ama Başbakanımız seçtiği için akil kabul ediyoruz. Bana göre bu mecliste olan herkes o adamların hepsinden daha akil diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akaydın muhtarlarla bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER