Akbanktan ETSO üyelerine avantajlı KOBİ destek

Akbanktan ETSO üyelerine avantajlı KOBİ destek paketi


EDİRNE (A.A) - Akbank ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) arasında, KOBİ destek paketi protokolü imzalandı.
     ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler, ETSOda imzalanan protokol öncesi yaptığı konuşmada, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına bankalarla protokoller imzalamaya devam edeceklerini söyledi.
     Akbank Trakya Bölge Müdürü Abdullah Yazıcılar da, protokolün her iki tarafın da memnun edeceğini belirtti.
     Yazıcılar, protokolün kapsamının ETSO üyelerine bankacılık işlemlerinde avantajlar sağlayacağını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bankacılık İşlemlerinde avantajlar içeren KOBİ Destek Paketi, yatırım kredisi, ticari gayrimenkul kredileri, taksitli ticari kredileri, gayrinakdi kredileri ve dış ticaretin finansmanı amacıyla krediler ile aidat tahsilat sistemi sunduk. Bu paket Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine büyük avantaj sağlayacak.
     Anlaşma kapsamında, KOBİ Destek Kredisinden yararlanarak, ticari artı para kredisi ile şirket kredi kartı kullanan tüm KOBİler 3 ay boyunca pek çok avantaja sahip oluyor. 150 bin liraya kadar KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler, Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar. 10 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken ayrıca Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor.
     Konuşmaların ardından protokol Güler ve Yazıcılar tarafından imzalandı.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Ercan Halıcı
<< Önceki Haber Akbanktan ETSO üyelerine avantajlı KOBİ destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER