Akçakoca, yat kulüplerinin gözdesi haline geldi

Akçakoca, yat kulüplerinin gözdesi haline geldi -Karadenizi yerli ve yabancı denizcilere tanıtmak amacıyla İstanbuldan yola çıkan Marmara Açıkdeniz Yat Kulübüne ait 15 yat, Akçakoca sahilinde mola verdi (Fotoğraflı - Görüntü


DÜZCE (A.A) - Karadenizi yerli ve yabancı denizcilere tanıtmak amacıyla İstanbuldan yola çıkan Marmara Açıkdeniz Yat Kulübüne ait 15 yat, Akçakocada mola verdi.
     Marmara Açık Deniz Yat Kulübü koordinatörü Ali Gündüz, kulüp olarak Karadenizi yerli ve yabancı denizcilere tanıtmak üzere yat gezileri düzenlediklerini belirterek, gezilerin, bu yıl içerisinde 6ncısını düzenlediklerini söyledi.
     Daha önce de Karadenize açıldıklarını hatırlatan Gündüz, Karadenizi yat turizmcilerine tanıtmaya çalışıyoruz. Bu çalışma amatör bir çalışma olup amacımız, yatçılara Karadenizin limanlarını tanıtmak. Bizim Karadenizde güzel limanlarımız var. Buyrun gelin bu limanlarda kalabilirsiniz ve tüm ihtiyaçlarınız karşılanır diyoruz. Bu amaçla Karadenizi yat turizmine açmayı düşünüyoruz dedi.
     İstanbuldan 24 Haziranda yola çıktıklarını belirten Gündüz, gezilerinin Samsuna kadar olan kısmında çeşitli limanlara uğrayacaklarını ifade ederek, Samsunda mola vereceğiz ve oradan Rizeye otobüsle gideceğiz. Daha sonra tekrar dönüş yolculuğuna başlayacağız. Bu yolculuk sırasında da giderken uğramadığımız limanlara uğrayarak daha çok liman göstererek, 18 Temmuzda Ambarlı West İstanbul Marina da gezimizi tamamlayacağız diye konuştu.
     Gündüz, toplamda 50 kişilik bir gezi gurubunun olduğunu dile getirerek, Burada olan 15 yattan 9u yabancı, 6sı da Türk. Almanya, İsviçre, İsrail, Yeni Zelanda ve Avustralyadan katılım var ifadesini kullandı.
     Akçakoca Deniz ve Yelkencilik Kulübü Başkanı Sıtkı Şengün de, amaçlarının Karadenizde açık yelken sporunu tanıtmak olduğu belirtti.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel/Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Akçakoca, yat kulüplerinin gözdesi haline geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER