Akçakoca Kaymakamı Pekmezden Başkan Albayraka ziyaret

Akçakoca Kaymakamı Pekmezden Başkan Albayraka ziyaret


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Fikret Albayrakı ziyaret etti.
     Albayrak, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçedeki çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, hizmet için makama geldiklerini söyledi.
     Orhan Gazi İlköğretim Okulunun bahçesinde müze açmayı düşündüklerini ifade eden Albayrak, çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:
     Eski belediye binamızı Akçakoca Kent Konseyine verdik. İnşallah kursların verildiği kültür merkezi olarak da kullanacağız. Terminalimiz şu an yapım aşamasında. Depoda son aşamaya gelindi. Bu çalışmaların ardından suyla ilgili bir sorunumuz kalmayacak.
     Sarıyaylada baraj çalışması devam ediyor, ihale aşamasına gelindi. 500 bin nüfusa yetecek kadar, 1 milyon 750 bin metreküp kapasite olacak. Belediye olarak 10 müdürlük, 46 memur, 70 kadrolu işçimiz var. Temizlik işlerini, mezbahayı ve ulaştırmayı özelleştirdik.
     İhalelerde personel ve makine sıkıntımız olmadığı için nakliye ve kazı işlerini kendimiz yapıyoruz. 2012 yılı bütçemiz yaklaşık 25 milyon lira. Bu sene belediye olarak 15 milyon lira bütçe yatırımı gerçekleştirdik. İller Bankasından 350-500 bin lira arasında kaynak alıyoruz.
     Turizme yönelik projeleri olduğunu anlatan Albayrak, çalışmaların en kısa sürede netliğe kavuşacağını söyledi.
     Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez ise kurumları ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını, ilçeye en güzel şekilde hizmet edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Akçakoca Kaymakamı Pekmezden Başkan Albayraka ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER