Akçakoca Kent Konseyi Başkanı Yaman:

Akçakoca Kent Konseyi Başkanı Yaman: Tüm insanlığın kış aylarında açlıkla ve soğukla mücadele eden sokak hayvanlarına merhamet etmesi gerekir


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Kent Konseyi Başkanı Adnan Yaman, tüm insanlığın kış aylarında açlık ve soğukla mücadele eden sokak hayvanlarına merhamet etmesi gerektiğini söyledi.
     Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin 38 bin nüfusa sahip olduğunu belirterek, ilçede 100 kişiye 1 köpeğin dahi düşmediğini anlattı.
     Köpekten hoşlanmayan kişilerin gizlice köpekleri zehirlediğini iddia eden Yaman, Bu insanlık değildir, vicdansızlıktır. Tüm insanlığın kış aylarında açlıkla ve soğukla mücadele eden sokak hayvanlarına merhamet etmesi gerekir dedi.
     Sokak hayvanlarının sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmesi için mücadele başlattıklarını kaydeden Yaman, bu kapsamda hazırlanan afişleri vatandaşlara dağıttıklarını bildirdi.
     Yaman, sokak hayvanlarını zehirleyenlerin mutlaka yetkililere bildirilmesi gerektiğine dikkati çekerek, bu konuda gerekli bütün yaptırımların uygulanması gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Soner Şen - Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Akçakoca Kent Konseyi Başkanı Yaman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER