Akdeniz Oyunlarına doğru

Akdeniz Oyunlarına doğru -Mersin Emniyet Müdürü Öksüz: -Spor güvenliğini en iyi şekilde yerine getireceğiz


MERSİN (A.A) - Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, 2013 Akdeniz Oyunlarında spor güvenliğini en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.
     Polisevinde gazetecilerle bir araya Öksüz, normal şartlarda 6 yılda tamamlanan Akdeniz Oyunları hazırlık sürecinin 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandığını ifade etti.
     Türkiyenin hızla geliştiğini ifade eden Öksüz, Mersinde düzenlenecek Akdeniz Oyunları bu gelişimin en güzel örneklerinden biri. Tesisler, sorunsuz bir şekilde tamamlanırken hazırlıklar da aralıksız sürdürülüyor. Biz de oyunlarda üstümüze düşen güvenlik konusunu sorunsuz gerçekleştirmek için aralıksız hazırlıklarımızı sürdürüyoruz dedi.
     Öksüz, oyunlarda sporun güzel yönlerinin ortaya çıkmasını istediklerini dile getirerek Akdeniz Oyunları için kente çok sayıda misafir geleceği için güvenlik anlamında üzerimize çok önemli bir görev düşüyor. Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şimdiye kadar bütün oyunlarda maalesef spor başarısından çok güvenlik sorunu konuşuldu. Bu nedenle, spor güvenliğini en iyi şekilde yerine getireceğiz. Önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER