Akkuyu NGS A.Şden öğrencilere destek

Akkuyu NGS A.Şden öğrencilere destek -Büyükeceli Nükleer Santralini yapacak olan şirket, beldedeki 256 öğrenciye çanta dağıttı


MERSİN (A.A) - Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli beldesinde nükleer santral yapacak Akkuyu NGS A.Ş, beldede eğitim gören 256 öğrenciye çanta dağıttı.
     Şirketin Halkla İlişkiler Müdürü Tahir Ağayev ile Mersin Toplum Bilgilendirme Müdürü Mehmet Faruk Üzelin katılımıyla Büyükeceli İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen törende, 256 öğrenciye sırt çantası ve beslenme çantası dağıtıldı.
     Tahir Ağayev, törendeki konuşmasında, şirket olarak planladıkları sosyal aktivitelerin hayata geçirildiğini ifade ederek, Buradaki yerel halkımızın ne ihtiyacı olduğunu görüyoruz ve bu doğrultuda yardımlar yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede yardım yapmaya devam edeceğiz. Yerel halk, nükleer santralin kurulması ile beldenin değişikliğe uğrayacağının farkında dedi.
     Çalışmalar hakkında da bilgi veren Ağayev, Nükleer santralle ilgili biz şu anda gerekli işlemleri yapıyoruz. 2013ün ortası itibariyle ÇED sürecinin bitmesiyle daha kapsamlı şekilde inşaat faaliyetlerine başlayacağız. Şu anda ÇED raporları ve etüt ile ilgili tüm çalışmalar gerekli standartlara uygun şekilde devam ediyor diye konuştu.
     Mehmet Faruk Üzel ise, beldede bulunmaktan ve özellikle öğrencilere katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu:
     Proje uzun soluklu bir projedir. Bu proje devam ettiği sürece biz özellikle bu beldede ve civar köyler olmak üzere yöreye desteğimizi, sosyal projelerimizi devam ettireceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere başarılar diliyorum.
     Okul Müdürü Sadık Güleryüz de, şirket yetkililerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, bu yardımlarının devam etmesini istedi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Akkuyu NGS A.Şden öğrencilere destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER