Akşehir Belediye Başkanı Oğuldan itfaiyecilere ziyaret

Akşehir Belediye Başkanı Oğuldan itfaiyecilere ziyaret


KONYA (A.A) - Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, personelin İtfaiye Haftasını kutladı.
     Oğul, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaretinde, personeli tek tek ellerini sıkarak kutladı.
     Akşehir Belediyesi İtfaiyesinin bölge itfaiyesi gibi çalıştığına dikkati çeken Oğul, Akşehir İtfaiyesi sadece Akşehir&in değil bölgenin bir itfaiyesi gibi çalışıyor. Bölgede meydana gelen hem trafik kazalarında hem de yangınlarda Çay ile Kadınhanı arasındaki bölgede bir bölge itfaiyesi gibi çalışıyor. Ben bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum dedi.
     Oğul, özellikle geçtiğimiz ay içerisinde art arda çıkan orman yangınlarında Akşehir Belediyesi İtfaiyesinin büyük başarı sağladığına değinerek, yangınların büyük hasarlar meydana gelmeden söndürüldüğünü belirtti.
     Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, daha sonra itfaiye erleri ile sohbet etti. Çeşitli ikramların sunulduğu ziyaretin ardından Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bayraklarla süsledikleri itfaiye araçlarıyla Akşehirde konvoy oluşturdu.
    
     Muhabir: Bayram Uygun
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Akşehir Belediye Başkanı Oğuldan itfaiyecilere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER