Aktif Eğitimciler Sendikası Genel

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Alimoğlu: Bir hak elde edelim derken evlatlarımızı sınıfta öğretmensiz bırakmayacağız


RİZE (A.A) - Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ergün Alimoğlu, Bir hak elde edelim derken evlatlarımızı sınıfta öğretmensiz bırakmayacağız dedi.
     Alimoğlu, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneğinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye genelinde 25 bin üyesi olduklarını ve illerde teşkilatlanma çalışmalarına devam ettikleri belirtti.
     Eğitim sektöründe 30 tane sendika kurulduğunu belirten Alimoğlu, Bizden önce kurulmuş 27 sendika var. Biz 28inci sendikayız. Bizden sonrada iki tane daha sendika kuruldu. Bizim temel felsefemiz diğer sendikalarla eğitim çalışanlarının hakkını savunmak ve onları rakip değil yol arkadaşı olarak görmek istiyoruz dedi.
     Kesinlikle siyasi bir partiyle birlikte anılmak, yanında veya karşısında olmak gibi bir düşünceleri olmadığını ifade eden Alimoğlu, Her sendika gibi bizde eylem yapacağız. Ancak sınıfta çocukları bırakıp ders sırasında eyleme gitmeyeceğiz. Eylemlerimizi hafta sonu veya mesai saatleri dışında yapacağız. Bir hak elde edelim derken evlatlarımızı sınıfta öğretmensiz bırakmayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER