Akyürek, öğrencilerle buluştu

Akyürek, öğrencilerle buluştu


KONYA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Haydi Bil Bakalım isimli bilgi yarışmasının ay finalinde öğrencilerle buluştu.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, çocukların sosyalleşmesine, şehri tanımasına, öğrencilerin bilgi ve kültürünün artmasına vesile oldukları için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve okul yöneticilerine teşekkür etti.
     Akyürek, bunun bir şehir kültürü çalışması olduğunu, bu çalışmaya 120 okul iştirak etmiş olacağını ve 50 bin öğrencinin bu programa katılacağını ifade etti.
     Eğitim-öğretim yılının birinci döneminin tamamlanması nedeniyle öğrencilere çeşitli tavsiyelerde de bulunan Başkan Akyürek, Karnesini alan çocuklarımızdan başarılı olanlar başarılarını devam ettirmek için çalışmaya devam etsinler. Karnesinde düşük not olan çocuklarımızın bundan ders alarak telafi etmelerini bekliyoruz. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz dedi.
     Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Abdülmelik Ötegen, Ercan Uslu, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Büyükşehir belediyesi daire başkanları, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Akyürek, öğrencilerle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER